Паморозь

Мелодрама Паморозь  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
13 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
89 мин.

Фільм мелодрама «Паморозь »:

Ольга вже і не сподівається коли-небудь зустріти свого принца і обзавестися дружною і повної любові сім'єю. Але представники сильної статі, чомусь обходять її стороною. А адже вона досить гарна, розумна і дотепна. Мама, близькі подружки і робота, ось і всі її розмірене існування. Все, чим вона дорожить, поступово стає рутиною особистого життя, а їй так хочеться райдужних відносин, полум'яної пристрасті і романтики. Але поки на горизонті повний штиль. І коли у Олі з'являється відразу два шанувальника, вона трохи втрачається.

Перший красень Інокентій, який вміє доглядати, заповзятливий і дуже швидко дістає лікарський препарат, необхідний Олиної матері. А інший, випадковий знайомий, в очах оточення героїні абсолютно безперспективний варіант. Андрій працює охоронцем у банку, та ще є батьком-одинаком. Але саме він рятує Олечку від зухвалих хуліганів, які пристали до неї в парку. Сама молода особа закохується в Кешу і бачить його своїм обранцем, але в найважчі моменти її життя, поруч завжди немов за помахом чарівної палички виникає Андрій з пропозицією про допомогу. Вона навіть і не підозрює, що в її романтиків-залицяльників, є спільне минуле.

Дивитися фільм «Паморозь » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Паморозь онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Паморозь дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Паморозь онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Паморозь (2017)