Яскраві барви осені (2020) всі серії

Мелодрама Яскраві барви осені (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Яскраві барви осені (2020)»:

Студентка медичного інституту Рита до певного моменту впевнено йшла до своєї мети, не озираючись на всі боки. Але душевний спокій порушує випадкова зустріч з чарівним хлопцем, яка швидко переростає в романтичну перше кохання. Заради коханого вона готова на необдумані безумства. Вона кидає навчання, ніж розчаровує батьків і збігає з обранцем в інше місто. Вона відчуває себе щасливою, адже музикант Алік тепер весь її світ. Але як це часто буває, закоханість швидко розвіялася, а наслідки залишилися.

Рита вагітна. Проходить час, життя дівчини налагоджується, відносини з рідними потеплішають, підростає синок, а мати-одиначка влаштовується працювати медсестрою в лікарні. Але несподівано нові випробування звалюють на сім'ю героїні. Її батька звільняє з роботи нещодавно призначений начальник Борис. Батько не витримує такого розчарування і все частіше випиває. Незабаром той самий Борис потрапляє в аварію, звідки його доставляють в лікувальний центр, того самого, де трудиться Рита. Між молодими людьми виникає симпатія, але жінка не підозрює, що перед нею винуватець всіх її сімейних нещасть.

Серіал Яскраві барви осені (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Яскраві барви осені (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Яскраві барви осені (2020) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Яскраві барви осені (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Яскраві барви осені (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Яскраві барви осені (2020)