Колишня всі серії

Серіал мелодрама «Колишня »:

Регіна Лаврентьєва відома тренер на всю країну повертається після чергових змагань – чемпіонату юніорів зі своїми підопічними. Жінка серйозно стурбована двома обставинами: одна з її дочок Лана під час показового виступу отримала серйозну травму ноги. Друга причина її страждань, що замість улюбленого чоловіка Юрія в аеропорту їх зустрів його брат Влад, який вже багато років займається всіма фінансовими питаннями гімнастичної школи героїні.

Вона скучила по чоловікові і дуже хотіла б його побачити, але розуміє, що у того досить щільний робочий графік у справах бізнесу і він не зміг вирватися. По дорозі, що зайняти дівера розмовами, родичі обговорюють наближається свято Регіни і Юри, дата срібного весілля. Потім вона дзвонить своєму пасинкові Олені, з яким у неї досить теплі стосунки. Талановитий молодий чоловік живе і трудиться на Заході. Кілька спроб додзвонитися до рідного синочка Михайла, який вчитися в Лондоні, закінчуються невдачами. Лаврентьєва зайнята нагальними справами, навіть не підозрює, що її благовірний на той момент ніжиться в ліжку з красунею коханкою Тонею.

Серіал Колишня 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Колишня » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Колишня 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Колишня всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Колишня онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Колишня (2020)