Лід

Фільм мелодрама, драма, спорт «Лід »:

Надя з самого дитинства мріяла про танцях на льоду і вірила в свій запаморочливий успіх. Через роки, вона показує блискучі результати і готується до важливих змагань. Ще трохи зусиль і наполегливості, і її мрія здійсниться — вона стане відомою на світ фігуристкою, і натовпи шанувальників, будуть з нетерпінням чекати її появи льоду.

Тільки доля підносить героїні сумний сюрприз, який ставить хрест на її майбутньому. Дівчина отримує серйозну травму і виявляється в інвалідному візку. Всі її знайомі, і навіть тренер відкрив у ній талант, смерились з сумною долею Наді. Єдиною людиною, яка не втрачає надії, виявляється молодий хлопець закоханий у дівчину. Він всіма силами намагається допомогти героїні повірити в себе і свої сили...

Дивитися фільм «Лід » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Лід онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Лід дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лід онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Лід (2018)