Кохання за наказом (2018) всі серії

Мелодрама Кохання за наказом (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
13 августа 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
57 мин.

Серіал мелодрама «Кохання за наказом (2018)»:

Молода актриса на ім'я Варвара, з усіх сил намагається здійснити свою мрію — стати відомою на всю країну. Але, на першому місці талановитої жінки, її сім'я, люблячий чоловік і чудовий син. Одного разу, Варя справляє сильне враження на відомого режисера, який запрошує її в свій театр. Тепер, успіх не за горами, і зовсім скоро, може здійсниться заповітна мрія Варвари. Але, відбувається трагічна подія, яка руйнує життя перспективною актриси.

Чоловік героїні фільму «Любов за наказом» гине у неї на очах. До розслідування загадкової смерті підключається комітет державної безпеки СРСР. Незабаром з'ясовуються несподівані факти:виявляється, чоловік героїні збирався покинути країну і влаштуватися разом з сім'єю, в одній із зарубіжних капіталістичних країн. При цьому, він збирався вивести за кордон важливі документи. З цього моменту, жінка потрапляє у розробку КДБ. Її починають підозрювати у злочинах проти держави...

Серіал Кохання за наказом (2018) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Кохання за наказом (2018)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Кохання за наказом (2018) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання за наказом (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання за наказом (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання за наказом (2018)