І знову буде день (2020) всі серії

Серіал мелодрама «І знову буде день (2020)»:

Інга разом зі своїм партнером Дмитром виступають в танцях на льоду. Хлопцям пророкували блискуче майбутнє призерів і найближчим часом їх чекає чемпіонат Європи. Пара поставила собі за мету стати переможцями і збирається рухатися до заповітної мрії. Їм потрібна тільки перемога. Тренуючись по багато годин, ніхто з них не припускав, що нещасний випадок призведе до фатального травмі Інгу. Під час чергових занять дівчина отримує серйозну травму.

Після огляду лікарями, виноситься невтішний вердикт, героїня більше не зможе вийти на лід. Все вищесказане, для Інги стало відчайдушним вироком, наслідок якого, що їй доведеться залишити великий спорт. Вона сильно переживала з цього приводу, що переростає в стрес. Діма намагається підтримати її і присікає всі розмови наставника про заміну. Він воліє почати сольну кар'єру в одиночному катанні. Йде час, Інга закінчує навчання і отримує диплом. Тепер вона журналіст, але всі ці роки вона не переставала думати про фігурному катанні, подумки прокочуючи їх з Дімою довільну програму. І все ж не можна жити минулим, треба рухатися вперед і не дозволяти негативним думкам і сожалениям гальмувати подальші звершення. Життя прекрасне, і вона триває.

Серіал І знову буде день (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «І знову буде день (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал І знову буде день (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал І знову буде день (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися І знову буде день (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » І знову буде день (2020)