Заходьте! Закрито! (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Заходьте! Закрито! (2020)»:

Інга любляча дружина і турботлива мати двох дочок, а також успішна власниця квіткового салону. Але ідилія багаторічного шлюбу одного разу дасть серйозний збій. Чоловік несподівано заявляє, що йде з сім'ї до іншої жінки. Героїня так і не змогла досі усвідомити подію і що тепер її статус кардинально змінився на матір-одиначку. Як взагалі це могло статися? Де вона допустила помилку і не догодила коханому? Само-копання, відчаю і душевний біль призводять до нетерпінню, дратівливості по-всякому дріб'язкового приводу.

Здається, вона остаточно втратила смак до життя. Діти намагаються підтримати матір, умовити її, щоб та постаралася знайти в собі сили і перевернула стару сторінку. А вірна подруга Віра записує Інгу на психологічні курси для пережили стрес після шлюборозлучного процесу до досвідченого фахівця Вадиму. Жаліслива приятелька влаштувала також пару побачень, але всі вони закінчуються невдачами. Але все поступово починає змінюватися, коли на горизонті з'являється таємний залицяльник, який надсилає їй гарні букети. А незабаром він і сам виникне на порозі з квітами, валізою і маленьким сином.

Серіал Заходьте! Закрито! (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Заходьте! Закрито! (2020)» онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Заходьте! Закрито! (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Заходьте! Закрито! (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заходьте! Закрито! (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Заходьте! Закрито! (2020)