Другий шанс на перше кохання (2020) всі серії

Мелодрама Другий шанс на перше кохання (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
18 листопада 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Другий шанс на перше кохання (2020)»:

Іра ще юна підліток, а в її житті вже так багато неприємностей і секретів, про які вона вважає за краще замовчувати. Вона не поширюється про те, що її приблизна батько потихеньку спивається. Ще якийсь час назад у матері героїні все було відмінно: перспективна робота, повага, кар'єрне зростання в НДІ, але інститут закрився, жінка не змогла знайти собі гідну заміну зайнятості і від безвиході трудиться на дому швачкою. Всі її спроби влаштувати на роботу закінчуються безуспішно. Вона перебуває в повному розпачі, і шкодуючи себе знаходить найлегший спосіб забутися - в алкоголі. Дочка серйозно переживає все, що відбувається і їй частенько доводиться виконувати отримане замовлення за маму.

Правда дівчинка зовсім не скаржиться, їй подобатися шити, тим більше, у неї це добре виходить. Іра зустрічається з першим красенем школи Михайлом Доманським. Але свої стосунки з коханим вона також тримає потай від усіх і ще тому, що заможні батьки Михайла ніколи не дозволять улюбленому синові з бідною дівчиною. Але незабаром все стає відомо і після наведених довідок про обраниці синочка, шокована рідня, дізнається, що вона дочка безробітної алкоголічки. Батько з матір'ю діють оперативно, відправивши хлопця доучуватися в Англію, та так швидко, що той не встигає попрощатися з улюбленою.

Серіал Другий шанс на перше кохання (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Другий шанс на перше кохання (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Другий шанс на перше кохання (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Другий шанс на перше кохання (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Другий шанс на перше кохання (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Другий шанс на перше кохання (2020)