Оазис кохання

Фільм мелодрама «Оазис кохання »:

Світлана одна виростила і виховала дочку Леру, яка є гордістю матері. Батько дівчини залишив сім'ю ще до того, як вона з'явилася на світ. Для самої Світлани, яка змогла подолати всі життєві труднощі, всі негаразди позаду, особливо зараз, коли її товариш по службі, який доглядає за нею кілька років, нарешті робить їй пропозицію. Правда Лера зовсім не в захваті від цієї перспективи, поріднитися з Анатолієм. Між ними виникає перший конфлікт, після якого юна максималістка вирішує відшукати справжнього батька. Витративши багато часу на просторах інтернету і зібравши необхідну їй інформацію, уперта дівчинка з'ясовує, що потрібний їй об'єкт живе в Казахстані.

Позичивши у матері грошей, які вона відклала на весільний наряд, вона першим же рейсом прибуває в Алма-Ати, у будинку успішного підприємця Аміра, не має поняття, хто ця зухвала незнайомка. Але незважаючи на безліч виникли у чоловіка питань, він приймає Леру, як рідну. Валерії немов потрапила в прекрасну східну казку. Їй тут подобається буквально все: традиції, звичаї, повага і той незаперечний факт, що під дахом розкішного житла збирається не одне покоління великого і дружного сімейства. Їй здається, що вона знайшла, те, чого їй так не достовало всі ці роки. Але чи все так безхмарно, як здається героїні?

Дивитися фільм «Оазис кохання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Оазис кохання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Оазис кохання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Оазис кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Оазис кохання (2012)