Батьки 2 (2019) всі серії

Мелодрама Батьки 2 (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
26 августа 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, семейный
Тривалість:
22 мин.

Серіал комедия, семейный «Батьки 2 (2019)»:

Дія розгортається навколо Саші, Маші і їх дітей Тимофія, Іллі та Максима - великий і гучної сім'ї Соколових. Протягом року старший син Тимофій навчався в Німеччині, але привіз додому не тільки знання, а й наречену Поліну. Тим часом 17-річний Ілля з головою поринув у світ онлайн-ігор, а молодший син Максим проводить різні наукові експерименти, абсолютно не піклуючись про те, що його інноваційні ідеї приносять незручність оточуючим.

Саші і Маші знову доведеться знайти спосіб, як вирішити численні труднощі своїх дітей, а також відмовити Тимофія від необачного, на їх погляд, вчинку - весілля з Поліною ...

Серіал Батьки 2 (2019) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Батьки 2 (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Батьки 2 (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Батьки 2 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Батьки 2 (2019)