Дорога подруга всі серії

Мелодрама Дорога подруга  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
7 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Дорога подруга »:

Звичайна сільська дівчина Катерина, що мешкає в глухій провінції, мріє про перспективному майбутньому. Героїня завжди відрізнялася старанністю і працьовитістю, що дало свої позитивні плоди. Її цілеспрямованість допомагає їй вступити в бажаний ВНЗ. І тепер вона старанна студентка, яка отримує хороші оцінки, і на особистому поприщі у неї теж все складається відмінно: у неї є коханий чоловік. Правда, в подальшому доля вирішує випробувати головну героїню на стійкість і міцність.

У неї починаються серйозні труднощі з житлом, а хвороба матері посилює ситуацію, що склалася. Несподівано на допомогу нещасній приходить її однокурсниця і найкраща подруга Ліза, яка є дочкою багатого і успішного бізнесмена. Остання пропонує Каті переселитися в її розкішний особняк і надає їй величезну підтримку - дає їй велику суму грошей на операцію, необхідну її хворій мамі. З метою повернення боргу дівчина цілодобово знаходиться на роботі і окрім цього влаштовується працювати покоївкою в будинок Лізи. Героїня дуже вдячна за надану допомогу, але одночасно з тим, що відбувається подружка все частіше просить виконати відповідні послуги. Раптово її вимоги стають не такими вже безневинними.

Серіал Дорога подруга 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дорога подруга » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Дорога подруга 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дорога подруга всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дорога подруга онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дорога подруга (2019)