Папарацці всі серії

Мелодрама Папарацці  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
11 декабря 2016
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «Папарацці »:

Головна героїня фільму "Папараці" - молода і красива дівчина Олександра. Вона працює журналістом у відомому виданні і мріє вийти заміж за свого начальника Марата. Одного разу, її брат виявляється в біді: він розбиває дорогу іномарку, і повинен виплатити величезну компенсацію.

Щоб врятувати його від неприємностей, Саша вирішує допомогти. Але, щоб зібрати необхідну суму, вона змушена взятися за скандальний сюжет, що стосується відомого футболіста Артема. В процесі розслідування, юна репортерша знайомиться з героєм своєї майбутньої статті, і отримує сенсаційну інформацію. Тепер, вона може розкрити таємницю спортсмена у своїй статті, і заробити пристойну суму. Але, несподівані почуття до Артема, зупиняють дівчину від цього вчинку...

Серіал Папарацці 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Папарацці » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Папарацці 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Папарацці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Папарацці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Папарацці (2016)