Фото на недобру пам'ять

Мелодрама Фото на недобру пам'ять  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
12 вересня 2016 13 травня 2017
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама, кримінал
Тривалість:
96 хв.

Фільм мелодрама, кримінал «Фото на недобру пам'ять »:

Головна героїня мелодрами "Фото на недобру пам'ять" - молода дівчина на ім'я Маша. Вона по вуха закохана у свого однокурсника Ігоря, за якого мріє вийти заміж. Тільки коханий не квапить події, його і так все влаштовує. Одного разу, Марія вирішує показати свій характер, і робить пропозицію першому зустрічному хлопцеві.

Сама того не очікуючи, дівчина закохується в нового нареченого і між ними виникають взаємні почуття. Тільки, раптово спалахнув роман, швидко розчинився, як і її кавалер. Тепер, у Ігоря з'являється шанс, знову знайти кохану дівчину, і більше нікому її не віддавати...

Дивитися фільм «Фото на недобру пам'ять » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Фото на недобру пам'ять онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Фото на недобру пам'ять дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фото на недобру пам'ять онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Фото на недобру пам'ять (2016)