День розплати (2017) всі серії

Мелодрама День розплати (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 августа 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
47 мин.

Серіал драма «День розплати (2017)»:

Драматичний серіал оповідає історію звичайних людей, мимоволі опинилися втягнуті в непередбачувану і небезпечну ситуацію, де людське життя нічого не варто, а пріоритетів є зведення рахунків, меркантильність, жадібність. Саме останні і правлять балом безнадії і безвиході. Головні героїні, які зовсім не знайомі між собою, різних віків і соціальних пластів в один і той же день отримують дивне послання. У ньому ясно говориться, що їм загрожує реальна небезпека. Але самим нез'ясовним в даному випадку є той факт, що загрози походять від пенсіонера–математика, який помер ще місяць тому.

Так, що можна сміливо стверджувати, що ці послання прийшли до жінок «з того світу». Він засудив їх до смертної кари, але за що?! Налякані жертви шукають захисту в правоохоронних органах, але там не знаючи, що робити з подібними заявами просто розводять руками і радять сприймати події, що останню і можливо не саму вдалу жарт покійного. Але наполегливі дами домагаються того, щоб вони взялися за цю справу, правда при цьому кожна з них не збирається видавати своїх страшних таємниць минулого, які вони не бажає навіть нагадувати собі, але прокидаються в холодному поту вже на протязі довгого часу.

Серіал День розплати (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «День розплати (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал День розплати (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал День розплати (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися День розплати (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » День розплати (2017)