Коханки (2019)

Фільм комедия «Коханки (2019)»:

Головні героїні - три прекрасні мешканки столиці. Вони абсолютно випадково познайомилися в барі, куди прийшли запивати алкогольними напоями горі після розставання з улюбленими чоловіками. Їх улюблені виявилися справжніми і підлими зрадниками, обдурили своїх коханок. А перші сподівалися, що щастя довгоочікуваного пропозиції на відстані витягнутої руки, але повітряні замки були розвіяні в одну мить.

Останні приховували від них наявність сім'ї і дружин, що було самим образливим. Адже дівчата не здогадувалися про цей факт їх біографії довгий час, вірили їм і дозволяли обманювати себе. Жертви непростій ситуації вирішують помститися своїм колишнім. Чи не прощати адже так просто такого. Їм боляче і прикро і хочеться провчити негідників. Після реалізації цієї задумки, медсестра, студентка вузу і актриса придумали цікаву ідею. Вони відкриють клуб собі подібних і будуть разом виводити на чисту воду невірних і лукавих чоловіків. Відмінний задум не залишить шансу брехунам. Адже тисячі жінок стають учасницями подібних історій і винуватицями зруйнованих «щасливих» шлюбів. Свою особисту біль москвички перетворили в гідну ідею і зуміли знайти однодумців по всьому місту.

Дивитися фільм «Коханки (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Коханки (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Коханки (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коханки (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Коханки (2019)