Атакан. Кривава легенда (2020)

Фільм ужасы «Атакан. Кривава легенда (2020)»:

У центрі історії виявиться група цікавих студентів історичного факультету, які випадково виявили старовинну легенду про проклятому камені Атакане. Дізнавшись, що в стародавні часи язичники робили біля каменю обряди людських жертвоприношень, допитливі герої поставили собі за мету знайти його.

Коли з'ясовується, що втрачений камінь може зберігатися в підземеллях Санкт-Петербурга, студенти та їх молодий викладач відправляються в катакомби, сподіваючись отримати цінний досвід, а також знайти древню реліквію. Але дуже скоро стає очевидним, що Атакан несе смертельну небезпеку, а незабутня пригода перетворюється у відчайдушну сутичку за життя ...

Дивитися фільм «Атакан. Кривава легенда (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Атакан. Кривава легенда (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Атакан. Кривава легенда (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Атакан. Кривава легенда (2020)