Нехай буде Ліза (2018)

Мелодрама Нехай буде Ліза (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
85 мин.

Фільм драма «Нехай буде Ліза (2018)»:

Дія розгортається навколо провінціалки Каті, яка живе в невеликому місті. Вона вже багато років працює на заводі і мріє одного разу знайти фінансове благополуччя, проте ця мета все ще залишається недосяжною. Коли її мати несподівано захворів і головна героїня дізнається, що нічого не отримає після її смерті, адже все майно переписане на брата, вона приходить у лють.

Ненавмисна миритися з таким станом речей, Катя приймає рішення зробити все можливе, щоб домогтися одержання своєї частки спадщини...

Дивитися фільм «Нехай буде Ліза (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Нехай буде Ліза (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нехай буде Ліза (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нехай буде Ліза (2018)