Фатальна спадщина (2014)

Фільм мелодрама «Фатальна спадщина (2014)»:

Драматичний фільм починається з сумного кадру похорону відомого і шанованого бізнесмена, який помер у віці 70-ти років. Ніхто з рідних не чекає оголошення заповіту і за традицією, все майно буде поділено на рівні частки. Але несподіваною звісткою для всіх близьких виявляється факт існування того самого заповіту. Більш того, за останнім бажанням покійного, головною претенденткою стає Анастасія на отримання левової частки сімейного стану. Настя дружина молодшого брата, що живе в стороні від загального справи і ніколи не цікавилася ними, сама здивована таким поворотом.

Молода жінка клянеться, що навіть не припускає, чому раптом тесть саме до неї виявився такий милостивий. Сім'я Казанцева завжди відрізнялася взаємною підтримкою, розумінням і згуртованістю, але цей випадок зруйнував всі звичні підвалини і викликав бурю обурення серед родичів. Навіщо батько зробив це? І як тепер вчинити по справедливості? Чи зможе Настя встояти під шквалом обурення, заздрості і чи захоче вона оскаржити несподівано отримане стан.

Дивитися фільм «Фатальна спадщина (2014)» онлайн в HD якості

  • 100
Ви легально дивіться кіно Фатальна спадщина (2014) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Фатальна спадщина (2014) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фатальна спадщина (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Фатальна спадщина (2014)