Ця жінка до мене (2011)

Фільм мелодрама «Ця жінка до мене (2011)»:

У невеликий і тихої провінції Павлогорськ практично ніколи і нічого не відбувається. Але поява в містечку столичного підприємця, який збирається стати повновладним власником ткацької фабрики, змушує городян серйозно захвилюватися. Міська влада ратують за зміни, а працівниці підприємства категорично виступають проти. Настя Рогожкіна амбіційна активістка, яка очолила повстання швачок проти новоявленого господаря.

Вона, звичайно, не може похвалитися в відміну від московського підприємця потрібними зв'язками, але дівчина впевнена, що правда на її боці, тим більше що її підтримує весь колектив. Анастасія не з боязкого десятка і збирається оголосити війну самовдоволеному Сергію. Вона придумала хитромудру стратегію, яка повинна буде зірвати грандіозні плани бізнесмена. Настя поки ще не припускає, чим закінчиться це протистояння і що її ненависть до супротивника, переросте у велику любов і романтику. Але готові буде герої піти на компроміс заради чудового почуття, і вони вважатимуть за краще не змішувати громадське та особисте. Чим закінчиться гучна історія і хто виявиться переможцем? А може є компроміс?

Дивитися фільм «Ця жінка до мене (2011)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Ця жінка до мене (2011) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ця жінка до мене (2011) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ця жінка до мене (2011)