Чорна мітка всі серії

Мелодрама Чорна мітка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
5 февраля 2011
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, детектив
Тривалість:
99 мин.

Серіал драма, мелодрама, детектив «Чорна мітка »:

Жанна з підліткового віку чує від рідних про дивина, яка існує в її родовому дереві по жіночій лінії. Всі жінки її сімейства в кожному поколінні вмирають в молодому віці, як тільки досягають позначки - 31 рік. Час йде і страшна дата, коли повинна відбутися трагедія для самої героїні вже практично «на носі». Черговий день народження дівчина чекає з жахом, під час якого і відбувається таємниче подія, яке вказує на те, що молода жінка повинна померти.

І тоді перебуваючи в розпачі, вона вирішує не чекати фатального вироку, а відправитися до себе на батьківщину, щоб спробувати там з'ясувати звідки пішло це жахливе повір'я і чим так завинив її рід, що мають гинути невинні люди. Одна зі старих відьом повідала Жанні, що у тій є тільки один шанс порвати цей порочних коло і помириться з заклятими ворогами її сімейства. Але для цього потрібно залишитися на деякий час в провінції. Вона діє за порадою бабки-знахарки, правда нічого хорошого з цього не виходить і мирної угоди теж. Правда вона мимоволі закохується в свого головного «противника». Що буде далі, поки невідомо, а тим часом фатальні хмари над головою Жанни згущуються все більше.

Серіал Чорна мітка 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Чорна мітка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чорна мітка 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чорна мітка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорна мітка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чорна мітка (2011)