Обітниця мовчання

Фільм мелодрама «Обітниця мовчання »:

Молода дівчина Ірина переживає важкий життєвий період – у неї померла мати. Вона ховає її, як і потрібно, але після цього приймає рішення, що більше в рідних краях їй нема чого робити. Місцем її перебування є провінційне містечко, в якому просто нема чого робити. Нормальної роботи також в цьому занедбаному місці не знайдеш. Дівчина вирішує податися в Москву і спробувати що-небудь досягти. Столиця зустрічає її не надто райдужно, але їй пощастило познайомитися з прекрасною людиною.

Це молодий хлопець, якого звуть Георгій. Він гарний собою, молодий, і до того ж вже бізнесмен. Зустрівши, ця парочка вирішує, що настав час проявити власне гніздечко. Молоді люди одружуються і готуються до щасливого подружнього життя. Однак проходить лише невеликий період часу і до Ірини доходить жахлива істина – її чоловік лише носить маску люблячого і турботливого чоловіка для всіх навколо, а з нею він вкрай жорстокий і жахливий чоловік. Він входить в число тих, яких називають деспотами і тиранами. Її чоловік постійно знаходить привід для ревнощів, хоча дівчина нічого подібного не дає йому. За такими спалахами ревнощів випливає заборона на спілкування зі старими друзями і якимись знайомими. Що ж буде далі? А далі Ірину чекають регулярні побиття...

Дивитися фільм «Обітниця мовчання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Обітниця мовчання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Обітниця мовчання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обітниця мовчання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Обітниця мовчання (2011)