На твоєму боці (2019) всі серії

Мелодрама На твоєму боці (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
21 октября 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, криминал «На твоєму боці (2019)»:

Нейрохірург Анастасія Стрілецька працює в одній з кращих київських клінік. В той день надійшов дзвінок, що важливий клієнт лікарні потрапив в аварію, отримавши черепно-мозкову травму і на місці ДТП потрібні знання Насті.

Але водій «швидкої» привозить їх на склади фармацевтичної фабрики, де Настя стає «мимовільним свідком кланових розборок» і навмисного вбивства. Щоб залишитися в живих, вона погоджується на несподівану пропозицію ватажка злочинного угруповання вийти за нього заміж і забути колишнє життя, в якій вона для всіх знайомих померла ...

У центрі історії українського серіалу «На твоєму боці», знятого за сюжетом турецького "Ціна пристрасті", величезний сімейний клан і кілька сімей проти нього, за нього чи поперек.

Але найцікавіше - зміни. Зміни жінки і чоловіки, тут кардинально змінюються персонажі все це відбувається під впливом любові.

Серіал На твоєму боці (2019) 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «На твоєму боці (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал На твоєму боці (2019) 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На твоєму боці (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На твоєму боці (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Світлана
    Як можна подивитися 21,22 серію серіалу
MDRAMY.com » Серіали » На твоєму боці (2019)