Відпустка за період служби всі серії

Мелодрама Відпустка за період служби  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, боевик, мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал криминал, боевик, мелодрама «Відпустка за період служби »:

Молодий спецназівець Ігор Бєліков, одержує листа з дому, в якому його наречена зізнається в зраді. Вона більше не любить Ігоря і збирається вийти заміж за іншого. Надстроковик відпрошується у командира у відпустку, і поспішає на розбірки в своє рідне містечко. Не чекаючи поїзда, герой фільму «Відпустка за період служби» ловить попутку на нічній дорозі, щоб якомога швидше зустрітися з дівчиною.

Він навіть не підозрює, що водій — небезпечний рецидивіст. Проїхавши кілька годин, водій дзвонить своїм друзякам і домовляється про зустріч прямо на шосе. Як виявилося, Бєлікова хочуть убити, щоб списати на нього викрадення великої суми грошей. Але, ніхто з тупуватих бандитів навіть не припускав, що хлопець виявиться відмінно підготовленим бійцем і зможе дати жорстку відсіч. Хлопець перестріляв всіх бандитів і втік на одній з машин злочинців, в якій знаходився дорогий вантаж небезпечного мафіозі. Тепер, побіжний солдатів стає мішенню відразу для двох найвпливовіших структур — мафії і поліції...

Серіал Відпустка за період служби 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Відпустка за період служби » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Відпустка за період служби 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відпустка за період служби всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відпустка за період служби онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відпустка за період служби (2018)