Кровна помста (2019) всі серії

Мелодрама Кровна помста (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 квітня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 хв.

Серіал мелодрама «Кровна помста (2019)»:

Іллю немовлям залишили в пологовому будинку. Прийомні батьки стали справжньою люблячою родиною, які дбали, плекали і намагалися дати найкраще. З ними хлопчик був шалено щасливий і не бажав собі нічого іншого. Коли юнаку виповнилося 15 років, маму і тата вбили на її очах, що стало шоком для нього трагедією, яка немов поганий сон повторювався в уяві. Допомогти тоді не було можливості. Сьогодні хлопець живе в Європі. Заради помсти він наважується продати шикарний будинок і успішний бізнес, так як не перестає думати про той фатальний день, втрати і те, хто винен у загибелі його улюблених людей.

Коли всі папери готові, герой приїжджає в рідне невелике промислове містечко. Першим ділом потрібно підібратися до Віктора Соболєву, біологічному батькові. Наявність великої суми грошей допомогло влаштуватися в компанію інвестором. Отримавши бажану посаду, Ілля знайомиться зі зведеним братом. Пізніше з'ясовується, що вони з Богданом народилися в один день. Мама з татом забрали додому здорового малюка, а з другим вирішили не мучитися, залишивши на піклування державі. Між хлопцями тут же виникає неприязнь, яка переростає в ненависть, коли наречена молодшого Соболєва закохується в приїжджого.

Серіал Кровна помста (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кровна помста (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Кровна помста (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кровна помста (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кровна помста (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кровна помста (2019)