Остаточний вирок (2018) всі серії

Мелодрама Остаточний вирок (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
6 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Остаточний вирок (2018)»:

Анна Дмитрівна працює суддею не перший рік, і за весь цей час виносила виключно справедливі вироки. Вона ніколи не брала хабарів і не йшла на взаємовигідні угоди з криміналом, а справи все можливе, щоб винуватці отримували по заслугах. Одного разу, відбувається ДТП зі смертельними наслідками. Невідомий злочинець у п'яному вигляді збиває на смерть жінку, і ховається з місця злочину.

Через кілька годин, водій-вбивця з'являється в поліції і в усьому зізнається. Лиходієм виявляється якийсь Горохів, який у же бував в місцях позбавлення волі. Він відмовляється від адвоката і вимагає швидкого суду, який відправить його за ґрати на довгі роки. Досвідчена героїня фільму «Остаточний вирок» щось запідозрила і вирішила не поспішати з цією справою, а уважно у всьому розібратися. Тим часом відбувається викрадення її чотирнадцятирічної дочки Крістіни.

Аня не знає хто її викрадач, але то що ця людина з нею перетинався в минулому - впевнена на сто відсотків. Героїня навіть не підозрює, що крім цієї біди існують і інші неприємності. Її чоловік Володимир заборгував велику суму грошей впливовому бандиту, який не прощає боржників. Щоб врятувати свою дочку, жінці треба буде пройти через всі кола пекла, викрити зрадника і зустріти справжнього вірного друга ...

Серіал Остаточний вирок (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Остаточний вирок (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Остаточний вирок (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Остаточний вирок (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Остаточний вирок (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Остаточний вирок (2018)