Скажене весілля (2018)

Фільм комедия «Скажене весілля (2018)»:

Василь — голова інтелігентної родини Середюков, який займає посаду директора районного краєзнавчого музею. Чоловік вирішує відправити свою дочку Катю до Франції, навчатися в одному з найпрестижніших навчальних закладів. Через деякий час, Катюша повідомляє своїм батькам, що збирається вийти заміж за молодого француза — перспективного кардіохірурга.

Щоб познайомити нареченого зі своєю сім'єю, студентка приїжджає зі своїм коханим в рідне містечко. Коли герой фільму «Божевільна весілля» побачив свого майбутнього зятя — мало не втратив дар мови. Коханим дочки виявився чорношкірий юнак — афрофранцуз. Такого родича, тато не міг собі уявити навіть у кошмарному сні. Всі спроби переконати доньку змінити свій вибір, виявилися марними. Тоді Василь придумує хитрий план, як не допустити шалений весільну захід...

Дивитися фільм «Скажене весілля (2018)» онлайн в HD якості

  • 100
Ви легально дивіться кіно Скажене весілля (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Скажене весілля (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скажене весілля (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Скажене весілля (2018)