Скажене Весілля 2

Мелодрама Скажене Весілля 2  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
25 декабря 2019
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
90 мин.

Фільм комедия «Скажене Весілля 2 »:

Влаштувавши свою улюблену дочку вчитися в Сорбонні - одному з найпрестижніших вузів світу, Василь Середюк зловив відразу двох зайців, адже він і собі догодив, і втер носа своєму вічному супернику - сусідові Тарасу. А коли дочка повідомила батькам про своє весілля з французьким кардіохірургом на ім'я Франсуа, то Василь спочатку зрадів, але незабаром дуже засмутився, дізнавшись, що його майбутній зять - афрофранцуз, адже сусіди явно не схвалять подібного.

Яскрава і місцями божевільна картина українського виробництва була випущена в стилі камеді-кіно від режисера Влада Дикого. Одним з продюсерів комедійного фільму є Юрій Горбунов. Дана комедія стала дебютом Заслуженого українського артиста в продюсуванні повнометражних робіт. До речі, одним з сприяють осіб у фінансуванні фільму стало Держкіно. Із загальної суми в 10,8 мільйонів гривень 1,18 млн було вкладено державним агентством за підсумками конкурсного відбору, в якому перемогла комедія.

Цікаво, у фільмі Cкажене весілля можна помітити музикантів Олега Винника і Потапа - артисти не тільки зіграли у фільмі, але і спеціально для нього написали спільний трек.

Дивитися фільм «Скажене Весілля 2 » онлайн в HD якості

  • 50
Ви легально дивіться кіно Скажене Весілля 2 онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Скажене Весілля 2 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скажене Весілля 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Артьом
    Фильм афигеный комедия вопще бомба всем советую посмотреть
  2. Іван
    Придурки .Випустили українське кіно а українці не можуть його по дивитися.
MDRAMY.com » Фільми » Скажене Весілля 2 (2019)