Слуга народа 1 сезон всі серії

Мелодрама Слуга народа 1 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
16 октября 2015
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
23 мин.

Серіал комедия «Слуга народа 1 сезон »:

Відзначимо, що перед стартом серіалу, в мережі з'явилося відео, де Володимир Зеленський обматюкав нинішню владу, зокрема, президента України, а також розкритикував населення, за те, що ті не голосують, а якщо і голосують - то їх вибір сумнівний. Цей ролик зібрав дуже багато переглядів, тому, через хвилю популярності, дуже велика кількість людей очікує прем'єри нового серіалу з елементами трагифарса.

Який сюжет «Слуги народу»? Василь Голобородько - шкільний учитель, який незадоволений своїм життям і хоче, щоб влада дізналася, як живеться таким людям, як він. Також, він мріє стати президентом країни хоч на один день. Якимось дивним чином його бажання втілилося в реальність, і ось тепер Василь не їздить в маршрутці за п'ять гривень, не отримує 5000 гривень на місяць, він - президент України, він може дозволити собі все, що завгодно.

Тепер виникає питання: з чого б почати? Як допомогти народу і чи варто це робити, коли ти тепер живеш «в шоколаді»?

Варто відзначити, що в 1 сезоні було відзнято 24 серії даного серіалу, а тривалість однієї становить приблизно 25 хвилин.

Серіал Слуга народа 1 сезон 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Слуга народа 1 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Слуга народа 1 сезон 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слуга народа 1 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слуга народа 1 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слуга народа 1 сезон (2015)