Слуга народа 3. Вибір (2019) всі серії

Серіал драма, комедія «Слуга народа 3. Вибір (2019)»:

Життя простого вчителя історії, який не володіє явними амбіціями перекинулася на 180 градусів після президентських виборів. Завжди добропорядний, принциповий і чуйний викладач навіть і не думав, що його існування може в одну мить змінитися настільки кардинально, поставивши перед ним рішення глобальних проблем цілої держави. Жителі України втомилися від знахабнілих чиновників, які вважають свій статус знаком вседозволеності. Країну вже досить розграбували, і тепер необхідно зробити главою уряду чесного.

Розумного, принципову людину, що не ласого на гроші. Головним кандидатом став Василь Голобородько. Він звик жити за коштами, іноді займати у одного до зарплати. І після отримання нової престижної посади його погляди і звички абсолютно не змінилися. Чоловік користується маршрутним таксі, щоб дістатися до роботи, запросто спілкується з громадянами. Гуляє по вулицях міста без натовпу охоронців, не боячись нападу невдоволених. Він упевнений, що на власному прикладі зуміє довести новоспеченим колегам, що вони є лише слугами свого народу, що вибрали їх і зобов'язані робити все для його процвітання.

Серіал Слуга народа 3. Вибір (2019) 1, 2, 3 серія дивитися онлайн всі серії підрят 3 серії

Дивитися серіал «Слуга народа 3. Вибір (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Слуга народа 3. Вибір (2019) 3 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слуга народа 3. Вибір (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слуга народа 3. Вибір (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слуга народа 3. Вибір (2019)