Слуга народа 2 сезон (2016) всі серії

Серіал комедія «Слуга народа 2 сезон (2016)»:

Гарант конституції Василь Голобородько стурбований стрімким погіршенням економічної ситуації в державі. Для того щоб повернути народну довіру, президент розраховує на матеріальну допомогу від МВФ в обмін на прийняття в Україні антикорупційних законів. Однак ціла група олігархів не згодна з проведенням реформ в країні. Василь вирішує відправитися в робочі поїздки по Україні, щоб особисто сприяти реалізації своїх планів.

Сучасна українська комедія 2016 року, спродюсована Володимиром Зеленським, Андрієм Яковлєвим і Сергієм Шефір, які, як завжди, з безпомилковим чуттям представили висококласний комедійний продукт вітчизняної кіноіндустрії. Режисером картини виступив відомий харківський постановник Олексій Кірющенко, творець популярного серіалу 2015 року Слуга народу.

У новому фільмі глибоко і вірно розкривається сутність проблем в країні і висміюються недоліки уряду. У центрі динамічного сюжету, соковито прикрашеного українським національним колоритом, виявляється непідкупний президент, якому доведеться пройти безліч пригод і випробувань на своїй неосяжній Батьківщині. У ролі Василя Голобородька знявся блискучий Володимир Зеленський.

Серіал Слуга народа 2 сезон (2016) 1- 19, 20, 21, 22 серія дивитися онлайн всі серії підрят 22 серії

Дивитися серіал «Слуга народа 2 сезон (2016)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Слуга народа 2 сезон (2016) 22 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слуга народа 2 сезон (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слуга народа 2 сезон (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слуга народа 2 сезон (2016)