Виходьте без дзвінка 2 сезон всі серії

Мелодрама Виходьте без дзвінка 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
28 жовтня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, кримінал, мелодрама, драма
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, кримінал, мелодрама, драма «Виходьте без дзвінка 2 сезон »:

Шанувальники зможуть побачити продовження улюбленого серіалу. По першому сюжету автогонщик Богдан переживає важку трагедію. В автокатастрофі гине його кохана дружина. Чоловік впадає в депресію і вирішує відновити справедливість, вибивши визнання з зухвалого винуватця того фатального ДТП, який відбувся лише нарікання судді. Зв'язки і хабарі заможних батьків зіграла свою роль. Герою прикро, що в його країні гроші і знайомства вище закону. Все, що сталося кардинально змінює долю Богдана.

Він остаточно розчарований в системі і ні вірить владі. Тому, коли його близький товариш потрапляє в біду, він сам починає приватне розслідування, розраховуючи тільки на себе і свої сили. Тепер він той, хто клопочеться за тих, хто потребує допомоги та справедливості. Історія продовжує розповідати про героїчні і небезпечні пригоди лихого борця таксиста з корумпованою системою і продажними оперативниками. Тільки в цей раз у нього з'являється ще вірна напарниця в особі прекрасної Марини Євтушенко, капітана поліції. Правда іноді не сперечалися і кожен намагався відстояти свою правоту, але на загальній та благородної мети це ніяким чином не позначалося.

Серіал Виходьте без дзвінка 2 сезон 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серій

Дивитися серіал «Виходьте без дзвінка 2 сезон » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Виходьте без дзвінка 2 сезон 40 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Виходьте без дзвінка 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Виходьте без дзвінка 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Лана
    автори фільму показали,що корупція в Україні жива.живе і буде жити і що простим людям непідсилу нічого зробити. Ганьба авторам фільму. А що слабо було зробити щасливий кінець для Марини і Богдана.??? люди постійно бачать самий негатив і ще ви добили ...
MDRAMY.com » Серіали » Виходьте без дзвінка 2 сезон (2019)