Як я став... (2019)

Фільм драма «Як я став... (2019)»:

Він розпещений мажор, дитя заможних батьків. Молодий красень народився і виріс в багатій родині, і ніколи і ні в чому не потребував. Юнакові не знайомі поняття відповідальності, так як всі проблеми за нього вирішували родичі, передбачаючи кожен наступний крок улюбленого чада. Він завжди отримував бажане, і анітрохи не цінував ті тепло і турботу близьких йому людей.

Але все змінюється, коли безтурботний улюбленець долі опиняється сам на сам з суворими реаліями самостійного життя. Тепер йому доведеться покладатися тільки на себе, правда перевірку на міцність він не проходити з перших кроків. Кожна його спроба самоствердитися породжує лише одні помилки і породжує подальші авантюрні дії. Інакше він собі і не уявляє свого справжнього існування. Поки одного разу молода людина не закохується в чарівну незнайомку, яка не розважливою і досвідченою інтриганкою, яка намагається роздобути його гроші. Але безхарактерний і наївний дурень продовжує жити з нелюбою жінкою, боячись щось міняти. Залишається сподіватися на щасливий випадок, який допоможе герою нарешті зважитися, змінитися і вибрати правильний шлях або далі животіти в обраній ним самим безвиході.

Дивитися фільм «Як я став... (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Як я став... (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Як я став... (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Як я став... (2019)