Галина всі серії

Мелодрама Галина  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 мая 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Галина »:

Красуня Галина шалено любить Анатолія. Пара планує узаконити стосунки і жити разом. За кілька тижнів до призначеного весілля наречений отримує запрошення відправитися жити в столицю, де його чекають грандіозні перспективи. Людина, що мріє про великі гроші, залишає роботу і перебирається в мегаполіс. Після такої події Галя стає посміховиськом для місцевих жителів. Покинута наречена гідно справляється зі повалилися випробуваннями долі і вирішує всупереч всьому народити дитину, але не повідомляти про спадкоємця Толі. З моменту останніх подій проходить 20 років.

Тепер син виріс і допомагає матері, не здогадуючись про те, куди зник його батько. Всю турботу і тепло жінка віддає спадкоємцю, не дозволяючи шанувальникам сподіватися на взаємність. Самотня пров твердо вирішила не виходити заміж, щоб повторно не обпалюватися. Коли Галя остаточно викидає Дещиця з голови, її чекає неймовірний сюрприз – на порозі будинку з'являється той самий втік наречений. Людина п'яний і одягнений, як бездомний. Чоловік просить уважно вислухати його слова, а вже потім вирішити, як вчинити з визнанням. Чи зуміє самотня особа пробачити коханого і дозволити йому виправити помилки минулого?

Серіал Галина 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Галина » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Галина 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Галина всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Галина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Галина (2018)