Дорога з жовтої цегли всі серії

Мелодрама Дорога з жовтої цегли  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 марта 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Дорога з жовтої цегли »:

Іван Петрович Соболь переживає необоротну трагедію. У трагічному ДТП гине найближчі йому люди: дружина і син. Чоловік насилу справляється з душевною раною, болем, яка загрожує перерости в глибоку депресію. Він просто не знає, як йому тепер жити далі і має для нього взагалі це сіре існування без рідних якийсь сенс. Про фатальну випадковість дізнається Варвара, яка повернулася в провінцію після довгих років відсутності. Багато років тому вона покинула містечко і поїхала підкорювати столицю, але зараз знову опинилася в рідних краях.

Іванко для неї не чужа людина, а його перша юнацька любов. Вона вирішує зустрітися з ним, але не тільки для того, щоб висловити свої співчуття, втішити і підтримати. Молодій жінці є що розповісти герою. Вона багато досить довгий час зберігала цю таємницю, і прийшов час відкрити її. Як виявилося біологічний синок Івана – Павлик живий і здоровий. Вся справа в тому, що в клініці, в якій колись працювала Варя, через непорозуміння були переплутані біологічні матеріали двох потенційних батьків, необхідні для штучного запліднення. Як сприйме Соболь цю шокуючу для нього новина?

Серіал Дорога з жовтої цегли 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дорога з жовтої цегли » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дорога з жовтої цегли 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дорога з жовтої цегли всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дорога з жовтої цегли онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дорога з жовтої цегли (2017)