Ми більше, ніж я (2019) всі серії

Мелодрама Ми більше, ніж я (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 січня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія, мелодрама «Ми більше, ніж я (2019)»:

У комедійному серіалі розповідається історія, яка відбудеться з одним середньостатистичним сімейством напередодні Нового року. Подружжя, які колись дуже любили один одного вже давно не відчувають тієї палкої пристрасті. Багато пар задаються питанням куди йдуть почуття? Чому спочатку все так райдужно і не можеш надихатися партнером, а потім різкий порожнеча, байдужість і роздратування. Звичайно побут, суєта, проблеми спалюють взаємовідносини, коли вже хочеться менше ділитися і довше затримуватися на роботі, щоб уникати безлічі непотрібних питань.

Але може варто все ж дати шанс і спробувати зрозуміти, пробачити, вислухати, особливо якщо чоловіка і дружину пов'язують діти. Адже підростаюче покоління воліє рости в повній сім'ї, де є тато, мама і будинок: затишний, рідний і кожне свято разом. Героям цього фільму також не вдалося уникнути кризи у відносинах, але їх улюблений синок, все ж намагається врятувати шлюб батьків і загадує бажання – Діду Морозу. І диво, воно виконується, нехай своєрідно, але процес запущений. Тепер чоловік і дружина помінялися тілами і їм доведеться пройти через певні випробування, що дійсно виправити ситуацію. Вийде у них?

Серіал Ми більше, ніж я (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ми більше, ніж я (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ми більше, ніж я (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ми більше, ніж я (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ми більше, ніж я (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ми більше, ніж я (2019)