Ти тільки вір всі серії

Мелодрама Ти тільки вір  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
1 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Ти тільки вір »:

Олена Соколова не могла дорікнути долю в тому, що та їй чого недодали або обділила. Навколишні завжди заздрили її успішному і безтурботного існування. Успіх супроводжував головній героїні буквально в усі: заможний-красень чоловік, який обожнював її і піклувався, мудра і розуміє свекруха, це взагалі шанс на мільйон, вихований синок - гордість батьків, відмінник і розумниця. А ще Олена в положенні і подружжя чекають появи на світ доньки. Вони так давно мріяли про другу дитину і ось заповітне збувається.

Але трагічна аварія перекреслює все відразу, змінивши все кардинальним чином. Такого фатального повороту ніхто не чекав. Немає більше того затишного вогнища, людей, яких Олена вважала найближчими. Тепер залишилася лише гіркоту розчарування, відчай і занадто хитке майбутнє. Заради чого жити? Якщо все найкраще втрачено? Але горе не приходить в поодинці. Соколової доведеться бути сильною, що зуміти протистояти: зради, інтриг, самотності і ненависної брехні. Зараз врятувати ні в що не віруючу жінку може тільки малятко - Машенька і тато Андрій. Це ті, заради кого варто спробувати ще один раз встати з колін і почати рухатися вперед.

Серіал Ти тільки вір 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ти тільки вір » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Ти тільки вір 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ти тільки вір всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти тільки вір онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ти тільки вір (2019)