Велика (2015) всі серії

Мелодрама Велика (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
4 листопада 2015
Країна:
Росія
Жанр:
драма, історія
Режисер:
Тривалість:
48 хв.

Серіал драма, історія «Велика (2015)»:

Історичний серіал, тісно сплетений з декількох жанрів, оповідає про становлення багатогранної особистості Катерини Другої. Про непростий час розквіту і піднесення, яке отримало в історії назву Золотого Століття. Тут було все: підступність, змови, заздрість, боротьба, зради, палацові інтриги, а також драми і переживання на особистому просторі самої Великої імператриці. Творці фільму спираючись на факти, що розповідають про політичні події, які неодноразово вплинуть на хід російської бутності. Але все ж головний акцент у цій картині зроблений на особисте життя Катерини.

Добре відомо, що владна, сильна і розумна натура, була також пристрасної особливою і багато, чого вона досягла в житті, було зроблено завдяки її обранцям. Їй справді не пощастило з законним чоловіком і правительці довелося дуже постаратися, щоб позбутися від ненависної половини і не викликати при цьому хвилю невдоволень у таборі своїх супротивників. Але своїх коханих вінценосна особи вибирала сама і її серце, як і жіноча інтуїція не обдурили царицю. Брати Орлови, Григорій Потьомкін – вони були справжніми чоловіками, відданими їй і закохані в неї. Але чи вона щаслива, так як мріяла? Може допитливий глядач зможе відповісти на це питання подивившись пізнавальну сюжетну лінію.

Серіал Велика (2015) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Велика (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Велика (2015) 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Велика (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Велика (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Велика (2015)