Жіночий лікар 5 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Жіночий лікар 5 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
23 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, мелодрама «Жіночий лікар 5 сезон (2020)»:

Якщо назвати Олександра Радіонова самим чуйним, уважним і досвідченим акушером-гінекологом, то думається що це думка підтримають більшість жінок, яким хоч раз в житті довелося зіткнутися з цим харизматичним і чарівним лікарем. Минулі сезони, розповідають про самовіддану доктора, який допоміг з'явитися на світло кільком десяткам дітлахам, підкорив серця телезрітельніц. Правда якщо в кар'єрному відношенні у чарівного Радіонова все складається найкращим чином, але на особистому фронті чоловік поки ніяк не визначиться. Швидше за все фінал сезону нарешті відповість на питання прихильниць, хто ж підкорить серце красеня-Олександра.

А може до нього повернеться Наталя, яка вирішила взяти тайм аут? Але цілком ймовірно, що він зустріне нову любов або хтось з минулого нагадає про себе? Ще однією інтригою сезону може стати, чарівна і загадкова Оля Ольховська. У лікарні знову будуть кипіти пристрасті, переживання, а також історії, засновані на реальних подіях. Не все так гладко в цьому царстві медичних світил і рятівників, є тут і свої темні конячки, один з яких відчайдушний кар'єрист і інвестор Гордєєв. Схоже цій людині ніколи не було властиво така якість, як співчуття. Протистоїть цьому чортової пану, «добрий ангел» Рита Андрєєва, яка нещодавно призначена на посаду одного з відділень лікувального центру.

Серіал Жіночий лікар 5 сезон (2020) 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серій

Дивитися серіал «Жіночий лікар 5 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Жіночий лікар 5 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіночий лікар 5 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіночий лікар 5 сезон (2020)