Окреме доручення (2012)

Фільм боевик, криминал «Окреме доручення (2012)»:

Паша Арнаутов виконуючи доручення слідчого ніяк не міг припустити, що опиниться в епіцентрі пригод. Молодий чоловік повинен був перегнати автомобіль з Пермі в Санкт-Петербург, який є речовим доказом у одній з кримінальних справ, але за непередбачених обставин він стає мимовільним учасником кримінальних розборок між двома угрупованнями. Впливовий авторитет і господар селища на прізвисько Целованный, через який пролягав шлях героя на те, злощасному мерседесі, наказує своїм хлопцям напасти на хлопця і відняти у нього іномарку.

Злочинець припускає, що в цій машині випадкова попутниця Паші і сховала ту цінну флешку з компроматом на нього і його людей. Арнаутову пощастило залишитися в живих, але він не може закінчити розпочату справу і незважаючи на вмовляння місцевого сторожила, вирішує повернути авто. А ще йому потрібно допомогти молодій приятельці Анастасії, співробітниці Федеральної служби безпеки, якій і належав той переносний накопичувач, вибратися з полону. Адже якщо він її не врятує, то однозначно бандити розправляться з нею. Чоловік нічого не боїться і готовий кинути виклик злісних злочинців.

Дивитися фільм «Окреме доручення (2012)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Окреме доручення (2012) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Окреме доручення (2012) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Окреме доручення (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Окреме доручення (2012)