Просто Джексон

Фільм криминал «Просто Джексон »:

Джексон досвідчений слідчий, який займається зникненням сина колишнього керівника карного розшуку Дегтярьова. Після наполегливих пошуків сищикові вдається затримати власника автомобіля, на якому силоміць відвезли викраденого хлопця. У салоні машини на подив слідчого знайшлося ще пара цікавих речей: сумка, набита банкнотами, вкрадена під час нападу на інкасаторів. Тоді все закінчилося трагічно для останніх. Все виявлене народжує в голові законника чимало питань, версій і сумнівів.

Затриманий Івченко відмовляється співпрацювати зі слідством, особливо відповідати на питання оперативницы Хмельовий, якій доручено цю справу. Але Джексон впевнений, що бандит остання ниточка надії, яка пов'язує їх з правдою. Тільки через нього можна дізнатися про розбійний напад на інкасаторів і зниклого хлопця. Версія оперативника виявляється вірною, подільники затриманого розправляються з коханою майора Валею. Тепер Розсердженого Джексона нікому не зупинити. Душа сповнена відчаю і вимагає помсти. З того дня, як вбили його Валечку, це його війна і вона розбереться сам з жорстокими вбивцями.

Дивитися фільм «Просто Джексон » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Просто Джексон онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Просто Джексон дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Просто Джексон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Просто Джексон (2012)