Єсенін (2005) всі серії

Мелодрама Єсенін (2005) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
11 серий
Премєра:
1 октября 2005
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
53 мин.

Серіал триллер, драма, криминал «Єсенін (2005)»:

Полковник Олександр Хлистов столичний слідчий карного розшуку одного разу отримує поштою дивне послання. Це фото, на якому зображений відомий поет Єсенін, тільки що витягнутий з трагічною петлі. Згідно із законом сищик повинен був відразу порушити справу за даних обставин. Але він вирішує вступити зовсім інакше всупереч своїм принципам і зробити виняток. Хлистів починає власне приватне розслідування і повністю занурюється у вивчення життя покійного творця. Він збирається докопатися до істини загадкової загибелі, яка народжує у професійного законника занадто багато питань. Ось тільки відповідей поки на заплутаний ребус немає.

Чоловік звик завжди доводити почате до кінця і будучи за характером допитливим до всіх дрібниць, йому поетапно і з великим терпінням вдається розплутувати тугі вузлики, все ближче підбираючись до розгадки. І ось коли здається, що він дуже близький до правди, події обертаються несподіваним чином. Такого він точно не міг передбачити. Що ж такого сталося? Про це дізнається глядач, подивившись захоплюючу інтригу до кінця.

Серіал Єсенін (2005) 1- 9, 10, 11 серія дивитися онлайн всі серії підрят 11 серий

Дивитися серіал «Єсенін (2005)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Єсенін (2005) 11 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Єсенін (2005) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Єсенін (2005) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Єсенін (2005)