Чорні сходи (2020) всі серії

Мелодрама Чорні сходи (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
1 июня 2020
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер, драма «Чорні сходи (2020)»:

Вадим Тельців заповзятливий і принциповий оперативник переїжджає з провінції до столиці, де влаштовується у відділ карного розшуку по боротьбі з криміналом. Переїзд виявляється для нього більше, ніж комфортним. Адже чоловік одразу отримує однокімнатну квартиру від роботи. Так що був налагоджений, кохана служба не дає нудьгувати, і він з головою йде в численні розслідування і динамічність подій. Але одного разу йому потрапить не зовсім ординарна справа, яка викличе у цинічного опера занадто багато питань.

Убитий успішний підприємець Юсов. Головний підозрюваний його син Макс. Колеги Тельцова впевнені, що молодий чоловік причетний до події, але у самого Вадима ця версія викликає великі сумніви. Із-за суперечок з керівництвом героя звільняють, за непокору наказу. Але сам колишній слідчий зовсім не засмутився цій обставині. Він відкриває власну приватне агентство, куди помічником бере Максима, тим більше що чоловіки швидко знайшли спільну мову і впевнені, що спрацюються. Важливим для останнього зараз є знайти справжнього вбивцю загиблого батька. Чи зможуть новоспечені партнери напасти на слід вмілого злочинця та затримати його?!

Серіал Чорні сходи (2020) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Чорні сходи (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чорні сходи (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорні сходи (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чорні сходи (2020)