Забутий злочин

Фільм детектив «Забутий злочин »:

Досвідчений поліцейський Валерій Чебров отримує серйозне поранення і опиняється в лікарні. Коли сищик отямився, то відразу зрозумів, що він нічого не пам'ятає за останні кілька тижнів. Незабаром до нього приходить брат і повідомляє неприємні новини. Його дружина безслідно зникла і ніхто з друзів і близьких, не знає її розташування. Валера вирішує допомогти родичеві і приймається за справу. Він збирає інформацію буквально по крихтах, шукає свідків, перевіряє її останні дзвінки і місця відвідувань.

Справа виявляється занадто заплутаним, але наполегливий слідчий, все таки знаходить докази. Тільки всі отримані докази, які вказують на те, що до викрадення причетна — саме він. Навіщо герою фільму «Забуте злочин» викрадати дружину брата? Що могло змусити родича-поліцейського піти на злочин проти закону і проти своєї родини? Чим ближче Чебров підбирався до розгадки, тим більше наражає на небезпеку себе та своїх рідних...

Дивитися фільм «Забутий злочин » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Забутий злочин онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Забутий злочин дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Забутий злочин онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Забутий злочин (2018)