Московські таємниці. Гостя з минулого (2018)

Фільм детектив «Московські таємниці. Гостя з минулого (2018)»:

Настя Вяземська живе в Москві. Особисте життя у неї складається дуже важко, тому що недавня трагедія змушує дівчину зовсім забути про спокій. Тепер Анастасія планує почати нове життя. Головна героїня закидає своє захоплення історією і вирішує стати слідчим. Дивно, але в новій справі несподівано освіту історика приносить величезну користь.

Саме завдяки глибоким знанням дівчина змогла розкрити складний злочин. Чергова справа, яке їй довелося розслідувати, пов'язане з вбивством, вчинене в музеї-заповіднику. Це дивне злочин відрізняється досить спірними і сумнівними деталями, адже на місці злочину головна героїня виявляє по-справжньому дивні докази, починаючи від незрозумілих слідів, закінчуючи неоднозначними показниками потенційних свідків.

Дивитися фільм «Московські таємниці. Гостя з минулого (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Московські таємниці. Гостя з минулого (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Московські таємниці. Гостя з минулого (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Московські таємниці. Гостя з минулого (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Московські таємниці. Гостя з минулого (2018)