Московські таємниці. Сім сестер (2018)

Фільм детектив «Московські таємниці. Сім сестер (2018)»:

В самому центрі Москви відбувається загадкове вбивство літньої жінки. Розслідувати цей злочин доручають молодому слідчому Анастасії Вяземський — перспективною і дуже відповідальною співробітниці Забійного відділу. На місці злочину, героїня фільму «Московські таємниці. Сім сестер» знайомиться зі своїм колегою капітаном Кудрявцевим. Тепер вони разом будуть розплутувати цю подію.

Як вдалося з'ясувати від сусідів, вбита скаржилася на потойбічні сили мешкають в її квартирі. Так само з'ясувалося, що жінка перед смертю змінила свій заповіт, і оформила його не на власного сина, а на далеку родичку. Незабаром в цій багатоповерхівці відбувається схоже вбивство. В процесі розслідування, спливає безліч впертих фактів містичного характеру. Двом капітанам чекає нелегка робота — розгадати похмуру таємницю Семи сестер...

Дивитися фільм «Московські таємниці. Сім сестер (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Московські таємниці. Сім сестер (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Московські таємниці. Сім сестер (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Московські таємниці. Сім сестер (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Московські таємниці. Сім сестер (2018)