Мосгаз. Нова справа майора Черкасова (2019) всі серії

Серіал детектив, трилер «Мосгаз. Нова справа майора Черкасова (2019)»:

Дії кримінального серіалу відбувається в 1977 році. Історія добре знайомого детектива карного розшуку Івана Петровича Черкасова триває. Чоловік як завжди в епіцентрі розслідування чергового безнадійної справи, що вимагає особливої ​​посидючості, інтуїції і відпрацьованого роками дедуктивного методу, які не раз виручав досвідченого оперативника. З даху архітектурного Вузу скинули студента. Мати хлопця не змогла пережити жахливу трагедію і втрату і наклала на себе руки.

Розбираючись в отриманих доказах і фактах, нитка фатальних подій призводить слідчого на місцевий іподром, де також його очікує труп жокея. Судмедексперт дає висновок, що покійний помер від передозування розведеного синтетичного наркотику. Список підозрюваних цілий житловий будинок, мешканці якого шановні люди, впливові чиновники, діячі культури, актори, модельєри - все ті, хто частенько любить відвідувати бігу. Черкасов досить швидко обчислює розповсюджувачів заборонених наркотичних речовин і виконавців замовних вбивств. Ось тільки з самим замовником, поки виходить накладка. Потрібно ще раз пройди по всіх деталей, щоб не помилитися і поки знову не відбулося непоправне.

Серіал Мосгаз. Нова справа майора Черкасова (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Мосгаз. Нова справа майора Черкасова (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мосгаз. Нова справа майора Черкасова (2019) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мосгаз. Нова справа майора Черкасова (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мосгаз. Нова справа майора Черкасова (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мосгаз. Нова справа майора Черкасова (2019)