Формула помсти (2019) всі серії

Серіал детектив, трилер, кримінал «Формула помсти (2019)»:

Іван Петрович в новому сезоні, як завжди зайнятий розслідуванням заплутаної справи, в якому є багато темних плям і дивних обставин. У поліцію надходить тривожний дзвінок, хтось повідомляє про те, що з даху архітектурного університету скинутий студент. У той же день батько загиблого закінчує життя самогубством. Сищик не розуміє, що за чортівня твориться навколо. І це тільки початок низки смертей. Сліди злочину ведуть на іподром, де також недавно при незрозумілій ситуації вмирає жокей.

А пізніше на околиці міста буде знайдений ще один труп, який належить працівнику того самого іподрому. Коло підозрюваних занадто великий і всі вони жителі елітного будинку, шановні люди: знамениті актори, співаки, модельєри. Всі ті, хто любить приходити на скачки. Адже ця своєрідна фішка для вищого суспільства. Черкасов упевнений, що той горезвісний вбивця психопат в цьому списку. Він представник закону і йому все одно, кого доведеться заарештовувати. Для нього перед законом усі рівні. Петрович швидко виходить на виконавців холоднокровних розправ. Тепер черга за організатором, на якого ніяк не вдається вийти. Але детективу потрібно ще трохи часу, і він добереться до нього.

Серіал Формула помсти (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Формула помсти (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Формула помсти (2019) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Формула помсти (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Формула помсти (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Формула помсти (2019)