Хто зловив букет нареченої всі серії

Мелодрама Хто зловив букет нареченої  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
19 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Хто зловив букет нареченої »:

Резонансне весілля дочки впливового і популярного підприємця починається святково і передбачувано - під шум численних гостей, дзвін келихів. Присутні веселяться, все знімають співробітники ЗМІ. Немає передумов до трагічних подій. Але несподівано торжество завершується вбивством нареченого - знаменитого актора на ім'я Мирослав. Власне розслідування починає приватний детектив Віра Бережна, яка опитує свідків, досліджує, у кого були мотиви прибрати зірку, шукає хоч якісь зачіпки.

Їй вирішила допомогти фотограф Анна Ігнатьєва, яка виявилася на весіллі за редакційним завданням видання про світській хроніці. Виявляється, прикінчити відомого артиста хотіли б багато: його колега, один з режисерів, з яким Мирослав недавно посварився, і один нареченої. І багато інших: знаменитий чоловік був скандальної і конфліктної особистістю. Через кілька днів помирає приятель актора, що остаточно заплутує слідство. Бережна має намір з'ясувати, як пов'язані відбулися злочину, і яку таємницю зберігає папараці Анна. З огляду на широке коло підозрюваних і заплутані обставини справи, перед детективом стоїть складне завдання.

Серіал Хто зловив букет нареченої 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Хто зловив букет нареченої » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Хто зловив букет нареченої 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хто зловив букет нареченої всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хто зловив букет нареченої онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Хто зловив букет нареченої (2021)