Актори затонулого театру

Мелодрама Актори затонулого театру  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Фільм детектив «Актори затонулого театру »:

Під час незабутньої поїздки в Стокгольм досвідчений приватний детектив Віра Бережна зустріла свого екстравагантного знайомого Бориса Софіїну, який керував театром з незвичайною назвою «Тетріс». Ця людина пропонує Вірі повернутися до Пітера на його судні, з якого митець має намір зробити плавучий театр. Борис обіцяє приголомшливе подорож: на кораблі знаходяться непередбачувані і розкуті учасники театральної трупи, здатні створити свято практично при будь-яких обставинах.

Звичайно, прощатися з однією з найпрекрасніших європейських столиць Вірі зовсім не хотілося, але при цьому ностальгічні почуття і робочі обов'язки тягнули на батьківщину. Дійсно, плавання на судні здивувало і викликало сильні емоції. Ось тільки далеко не позитивні. У перший день круїзу виявлений труп колишнього художнього керівника. Потім мертвої знаходять жінку з одного театрального фонду. Мотиви для вбивства, як з'ясовується, мають всі артисти з творчого колективу. Бережна починає розслідування, перевіряє всі можливі версії, шукає будь-які докази. Чи зможе приватний детектив в умовах загальної паніки і підозрілості розплутати цю складну справу?

Дивитися фільм «Актори затонулого театру » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Актори затонулого театру онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Актори затонулого театру дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Актори затонулого театру онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Актори затонулого театру (2021)