Ідеальний вибір (2021) всі серії

Мелодрама Ідеальний вибір (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ідеальний вибір (2021)»:

Одним похмурим ввечері у Дарини пішли шкереберть всі плани. Героїня побачила по телевізору репортаж, де її наречений має намір зіграти весілля з іншого. Такий розвиток подій занурює в депресію. Плачу, Даша розриває відносини зі зрадником і спішно повертається додому. А там несподівано виявляє на своєму дивані сплячого незнайомця. Як з'ясувалося, цей чоловіків є її сусідом на ім'я Андрій. Він пробрався в Дашину квартиру через балкон, коли рятувався від розлюченого чоловіка іншої сусідки. З цієї самої хвилини між незадоволеною Дашею і Андрієм починається ворожнеча.

Тут ще недоречно приїжджає в гості мати Даші, щоб познайомитися з недавно вигнаним нареченим, не знаючи поки про розставання дочки з «другою половиною». Дарині необхідно якомога швидше знайти заміну. Кандидатів у неї небагато. Які почуття переживає героїня до велелюбного сусіда, якого недавно виявив в своєму житлі? Чому у цієї людини багато швидкоплинних зв'язків з дівчатами, а серйозні, довгі стосунки налагодити не виходить? Кого в результаті обере самотня поки Даша - зухвалого, чарівного й самовпевненого сусіда або добре заробляє і надійного бізнесмен, якого знайшли турботливі подруги?

Серіал Ідеальний вибір (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ідеальний вибір (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Ідеальний вибір (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ідеальний вибір (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ідеальний вибір (2021)